Turvallisuussuositus

WiZ-tuoteturvallisuussuositus

WiZ on sitoutunut asiakkaiden ja tuotteidemme turvallisuuteen. Käytämme huomattavasti resursseja tunnistaaksemme ja vähentääksemme turvallisuuteen liittyviä heikkouksia tuotteidemme suunnitteluvaiheessa. Lisäksi teemme yhteistyötä turvallisuuteen keskittyvien tutkijoiden ja muiden käyttäjien kanssa korjataksemme tunnistettuja heikkouksia.

Jos uskot löytäneesi heikkouden, ota meihin yhteyttä Coordinated Vulnerability Disclosuren kautta.

WiZ-tuoteturvallisuuspäivitykset

Käyttäjiä suojatakseen WiZ suosittelee vahvasti pitämään järjestelmän ajan tasalla viimeisimmän ohjelmiston avulla ja lataamaan sovellukset vain virallisista iOS- ja Android-sovelluskaupoista.

Lisätietoja WiZ-sovellusten ja -tuotteiden uusimmista ohjelmistoversioista on niitä vastaavissa julkaisutiedoissa virallisissa iOS- ja Android-sovelluskaupoissa.

Tarvitsetko lisää apua?