Veiligheidsvoorschriften

WiZ productveiligheidsvoorschriften

WiZ zet zich in voor de veiligheid van consumenten en de voortdurende beveiliging van onze producten. We wijzen tijdens de ontwerpfase van onze producten aanzienlijk veel middelen toe aan het herkennen en beperken van beveiligingsproblemen. Daarnaast werken we samen met veiligheidsonderzoekers en andere gebruikers om vastgestelde kwetsbaarheden op te lossen en te herstellen.

Denk je dat je een kwetsbaarheid hebt ontdekt, neem dan contact met ons op via onze helpdesk

WiZ productveiligheidsupdates

Om gebruikers te beschermen raadt WiZ nadrukkelijk aan je systeem up-to-date te houden met de nieuwste software en uitsluitend apps te downloaden uit de officiële app stores voor iOS en Android.

Voor informatie over de nieuwste softwareversies van WiZ apps en producten kun je terecht op onze pagina met versie-informatie in de officiële iOS- en Android-app stores.